Chceme “Islám v ČR nechceme”

Tak se to včera povedlo, buď sluníčkářům, islamistům nebo politickým oponentům pana doktora Konvičky, každopádně byla zrušena facebooková stránka Islám v ČR nechceme. A já patřím k těm, co se jim to nelíbí. Vlastně jsem se až do jejího zrušení bránil se na svém blogu k tématu imigrantů vyjadřovat, ale tak nějak to i mě vyburcovalo k tomu stvořit pár řádků k tématu… Cenzura se mi nelíbí.

Ještě jednou tedy…

Facebooková stránka IVČRN s více než 160tisíci sympatizanty byla zrušena. A nechám stranou, co bylo jejím obsahem. Jde o to, že měla obrovské množství fanoušků a hlásala to, co si myslí většina našeho národa… a já vlastně z velké části taky. A že si většina národa myslí, že islám je špatnej, že tady nemá, co dělat a že s větším množstvím věřících v něj u nás vzroste kriminalita nebo budeme mít více problémů, to je pravda. Zatím nám to nikdo nevyvrátil. Jen se snaží umlčet ty, kteří takové zprávy lidem podávají, viz třeba IVČRN, tím se ale problém s příchozími ekonomickými “imigranty” nevyřeší, jen se přilévá olej, víte kam…

To zde ale vlastně také nechci řešit. Spíš takovýto český dobroserství těch, kteří jsou tak demokratičtí, humanističtí, tolerantní, milující a všeobjímající, až jsou schopný páchat zlo a myslet si, že dělají něco dobrého. Vlastně na tom byl založen i komunismus (a podobné ismy). Ne všichni udavači udávali proto, že chtěli škodit, oni při své debilitě prostě mysleli, že konají dobrou věc a pomáhají. No a nyní je to podobné, viz citace z:

https://www.facebook.com/ivcrn.news/photos/a.513719328756037.1073741827.513697425424894/790150081112959/?type=3

“Možná vás bude zajímat, že FB stránku IVČRN nahlašovalo “jen tak, z principu” měsíc co měsíc každý den kolem TISÍCovky lidí. Tisícovky “hodných lidiček”, přesvědčených že demokracie se tvoří pomocí udávání, šikany a umlčování jiných názorů.”

Ano, tisíce lidí opět konají udavačské “dobro”, protože hlásit by se to mělo… Holt už máme u nás takovou tradici… A když k tomu dáte lidem nástroje a ucho, co je vyslyší…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *