Fuckstory jinde a jinak

Mám tu seznam úkolů, co bych měl dneska dělat a do ničeho se mi zrovna nechce. Tak sem se rozhodl napsat článek zde na blog, na který se připravuji také již nějaký čas. Měl by to být jakýsi seznam jiných herních alternativ a možností ohledně hry Fuckstory, tedy remaků, herních mutací a jiných verzí hry, které vznikly… tak pojďme na to:

  1. Fuckstory: Pátek pro Android
    někdy kolem roku 2014 vznikla v Javě Anroid verze FS1: Pátek pro Android, vytvořil ji fanoušek hry Karel Hovorka a je vytvořena z původního zdrojového kódu, ke stažení je zde: https://m.apkpure.com/fuckstory/eu.karelhovorka.fuckstory?fbclid=IwAR10Bn11oCTRcZOvY4eb5N6K5kPI63ZBeXcWATv19VH3tFRvUXI3MTfLSas…\
  2. Fuckstory: Pátek v Javě pro prohlížeč
    existuje také Java předělávka hry hratelná v prohlížeči, jejím autorem je také pan Karel Hovorka, no a kdyby jste si ji chtěli zahrát, tak odkaz je tady: 
    http://karel-hovorka.eu/fuckstory/
  3. Fuckstory a Nostalgia v emulátoru DOSBox, běžící v prohlížeči
    je poměrně žhavá novinka, na které jsem se domluvil s autorem a provozovatelem webu https://playclassic.games/ … hry tam ještě všechny nejsou (dnes k 15.4.2020) ale měli by se tam postupně objevit. Výhodou je, že nemusíte instalovat ani hru, ani DOSBox, ale jen přetrpíte reklamu a můžete hrát hru přímo ve vašem browseru.
    Pátek si lze zahrát zde: https://playclassic.games/games/adventure-dos-games-online/fuckstory-p
  4. Normal Scool Day: Houba a Takovej normální den
    Začaly se dokonce objevovat hry inspirované tou mojí jako například Normal Scool Day: Houby a Takovej normální den a dostalo se ke mně i nějaké neautorizované pokračování Fuckstory, bohužel jsem ho ztratil a dnes ho již nemohu najít. Ale ty dvě hry inspirované Fuckstory jdou ke stažení tady:
      Normal scool day: Houba (34,2 KiB)
      Takovej normální den (213,9 KiB, 1 120 hits)
  5. Fuckstory 4: Fuckulta – demo
    demoverze pokračování čtvrtého a dosud nedokončeného dílu Fuckstory je od roku 2006 dostupná a běží v operačním systému Windows, kdyby si někdo chtěl zavzpomínat, je ke stažení tu >>>  http://fuckstory.rockmag.cz/fs4demo.exe