Po dlouhé době opět bloguji

Již nějaký čas mě trápí, že nebloguji, ale rozhodl jsem se odejít ze systému, který jsem až doteď používal – tedy z blogovacího systému IDnes.cz  a už jsem tam nechtěl přidávat další příspěvky.  Ovšem žádný další blogovací systém jsem zrovna po ruce neměl, tak sem prostě a jednoduše nic nepsal, i tak jsem totiž měl spousty další práce.

Hlavním důvodem, proč jsem se rozhodl utéci z blog.idnes.cz je fakt, že celé IDnes.cz spadá pod mého opravdu velmi neoblíbeného politika Andreje Babiše a já nehodlám dále blogovat v něčem, co patří tomuto člověku, jehož politika dle mého názoru vede tuto zemi ještě do větších sraček, než politika vlád předchozích.

Ne, že by můj odchod z blog.idnes.cz měl na něj nějaký vliv nebo že bych čekal, že si čtenáři blog.idnes.cz začnou trhat vlasy,  kvůli ztrátě mé osoby jakožto tamního blogera, ale chtěl jsem tak nějak vyjádřit svůj názor s tím, co se tady děje. A tak alespoň toto malé gesto, nechť vyjádří moji nelibost s tímto slovenským budovatelem horších zítřků.

No a druhým nemalým důvodem je větší množství možností při použití některých jiných technologií k blogování. Rád nové technologie i software, který neznám, zkoumám. A tak jsem se rozhodl prozkoumat krásy a alternativy WordPressu a proto nyní budu nějaký čas blogovat na něm, postupně sem ještě přeházím články ze svého předchozího blogu – ten je k vidění zde.

Tak a to by pro dnešek stačilo. Jen mi trošku bude mrzet ta veliká čtenost, která provází každý článek na blog.idnes.cz – ale třeba to tady časem taky na nějakou tu stovku přečtení denně dotáhnu. Have a nice day.  Vítej zpět milý čtenáři!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *