Polná City Info a jiné lednové projekty

Leden je v plném proudu a já zase v plném pracovním nasazení. Pracuji denně včetně víkendů od rána do večera, mám diář i vytvořený seznam úkolů a snažím se jet podle toho. Aktuálně připravuji – tvořím na zakázku – několik webů. Mezi ně například patří nová webová prezentace pro Spolek výtvarných umělců Vysočiny či pro fotografa Fugase

Nedávno jsem také spustil, jak už jsem zde avizoval cirkusové noviny pod názvem Cirkusoviny.cz a před pár dny potom web o kulturním a zábavnén dění ve městě Polná, v němž žiji – a to na adrese www.polna-city.info – tento web má být jakýmsi webovým partnerem facebookové stránky se stejným názvem, které již s pár lidmi několik let tvořím a kterou jsem před asi pěti lety sám osobně založil.

Web je postaven na WordPressu a chtěli bychom na něm zveřejňovat rozhovory se zajímavými lidmi z Polné a okolí či naopak s umělci a zajímavými lidmi, kteří se do Polné přijedou podívat, reportáže z akcí či tipy na zajímavá místa. A prostě všemožné další zajímavosti s Polnou spojené. V plánu je i samostatná diskuse o Polné postavená na systému phpBB. Systém k ní už je nainstalován, jen se k ní dostat a spustit jí.

Do toho se připravuji na letošní sezónu a těším se až vyjedu zase na poutě a trhy, chystám se vydat svojí básnickou sbírku a dokončit po mnoha letech čtvrté pokračování textové hry Fuckstory a pracuji na spoustě drobných dílčích úkolů na mnoha mých stávajících webech, projektech.

Jo a dneska jsem si ráno vylepšil svůj profil na DatabazeKnih.cz, s jejímž autorem Danielem Fialou, který je rovněž z Polné, jsem včera pro zmíněné Polna-City.info stvořil první rozhovor, který na tomto webu je…

Prostě pořád je co dělat, jeden úkol ze seznamu úkolů udělám a během práce na něm si vzpomenu na další dva nápady. Ale zatím mě to ještě pořád baví:)

polna-city-info

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *